Blogger Layouts

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, August 7, 2011

GIVEAWAY : SAYA SUKA ONLINE SHOPPING


organised by fara butik pinkku




nampak macam tak kena je belog legam cakap pasal shopping dan pink .
aku nak bagitahu kau satu rahsia ni dengan syarat kau tak pecahkan ,
aku . suka . sh*pping . lalalala , aku tak cakap apa-apa .

ahh lantak ahh kau nak cakap apa .
kau dengar sini , hari ni aku nak cakap pasal blogshop yang aku suka pergi .
yang aku memang suka skodeng kalau duit kering . ececeh , gua rasa macam sajak .
ah lantak ah , jom cekidaut .
takde no 1 2 ke hape semua best daoh .




hand made bag by shahida shariff


aku nasihatkan kau baca dua kali , handmade okay !
tapi comel gila untuk perempuan perempuan macam kau yang
pink pink ni . beg dia pun murah-murah je .
bukan dia jual bag je tau , dress pon ada . kiut kiut je tapi aku terlupa nak curik . kehkeh
alahh tapi memang best ahh cer kau gi cekidaut sendiri kat
blogshop dia , BUTTONS




kalau kau jenis tak reti bahasa kenapa artis korea dan jepun
nampak curlass gila , sebab ni lah . memang style !
lagi-lagi kat jepun kan , aku nak pergi jepun sebab menatang ni ahh .
nampak ohsem sikit , balik rumah "weh aku balik dari jepun . beli baju sumpah curlass "
heheh ., nampak sangat kekerekan disitu .
baju kat sini pon murah sangat weh . tak silap aku yang belah kiri tu us$7 je kot .
murah tak murah ah .
baju dia pun takde ahh seksi sangat , lebih kurang je ngan mesia ni .
nak lebih uptodate klik sini , BAG-DRESS




baju kat sini mahal sikit ahh . tapi kau tengok lah comel gila kan .
kau daripada buruk pon boleh jadi sangat comel bila pakai baju ni . bhahaha
tak silap aku , ni blogshop singaporean .
ahh pedulik hape dak ? bukan kalau kau beli baju singapore
kau sembelit . thehehehe .
jadi , kalau berminat gi ahh blogshop dia , THETOPSYTURVY




kau agak ni sape punya blogshop yang sumpah ohsem ni ?
aishh mestilah si comel jezmine . aku geram giler dengan
baju baju dia macam nak gigit kau tahu gigit ?
ke ada yang tak tahu lagi pasal blogshop jezmine ?
jap asal banyak sangat aku buat ni menatang ni [?]
kalau kau tak nak tergolong dalam " hey kami outdated " sila ke sini



ni lagi satu , ada ke yang sangat outdated di sini ?
takkan blogshop sumpah ohsem ni pon kau tak tahu wehhh .
baju-baju kat sini cantik tau , tak kesah ahh berapa size kau
semua ada . jadi , kalau siapa cakap orang x-plus tak bergaya aku sepak
pipi kau biar buruk . kau hengat kau kurus kau lawa . haktuihhh .
lah asal gua ni ?
kalau kau nak cekidaut ke nak usha owner dia ke sila lah
ke sini , KZ NABIHAH


SPONSOR

1) Shawl & inner by butik pinkku
2) kain pasang by butik MyRania
3) Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop
4) Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop
5) Lens dan Handbag by Bifa's Collection
6) Lovely Clutch by Islamio Paradise
7) MAC Cosmetics by Styleholic Chick
8) Jacket by KZNabihah Boutique
9) Pin Comel by Kitty Shawl
10) Accessories by Midfashion Shop
11) Accessories by NURWIYAH COLLECTION



tag :


notaik : jadi kepada owner blogshops di atas , sila cek inbox kau .
aku dah hantar email , mintak upah . kalau takde kat inbox , sila cek spam sekali .
kehkehkeh .

3 comments:

  1. thanks again tau join.. GA close 15hb nih.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

    ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

    ReplyDelete
  2. saya suka Old Blossom Box..Jezmine pon sangat friendly !!

    ReplyDelete
  3. love shopping ?? wooww do visit us at http://twynzshophouse.blogspot.com/ byk produk yg bagus ditawarkan dgn harga yg sgt berpatutan ! come grab something form us !

    ReplyDelete